Category Archives: Twitter

Tamanys d’imatges per a xarxes socials.

Tamany imatges per a xarxes socials

De quin tamany faig les imatges per a les xarxes socials?
Doncs dependrà molt la xarxa que vulguis, així que tindràs una mica de feina si les vols optimitzar individualment. Veiem el detall:

Xarxa Social Tamanys
Twitter

 

Profile: 400 x 400. Escala a 200 x 200

Header: 1500 x 500

In-Stream: 440 x 220

Facebook

Help Center

Profile: 180 x 180

Header: 851 x 315

Shared image: 1200 x 630 (varia una mica en funció del tipus de imatge)

Pinterest  Profile: 165 x 165

Relació recomanada a 2:3 – 1:3.5 per els següents elements:

Pin: Escala automàticament a amplada a 236 * x
Expanded Pin: Escala automàticament a amplada de 600 * x (900 – 2100 aprox.)

Board: 222 x 150 pixels (large thumbnail), 55 x 55 (small thumbnail)

 

 

Enllaços relacionats:

 

Anuncis

Twitter: Com donar-se de baixa

USA Flag German Flag Spain Flag
Twitter
Twitter

Donar-se de baixa o tancar la sessió a Twitter?

A les APP de Android i iPhone, es fàcil connectar el compte però no tan fàcil tancar la sessió, tot i que ho van millorant. Si ho cerques a Internet de vegades et diu com donar-te de baixa en lloc de sortir de l’aplicació.

Nota: Des de 2016 Twitter permet tenir múltiples comptes al mateix dispositiu, (el teu i el de la teva parella, per exemple) d’aquesta manera no cal tancar sessió amb una i obrir amb una altre, pots canviar-ho amb un sol click.

Les instruccions següents son per aplicació Android 7.7.0

Abaix he deixat els enllaços a la pàgina oficial de Twitter tant per a tancar la sessió com per a desactivar el compte.

Tancar sessió
Selecciona el teu compte.

Baixa fins a  “Configuració i Privacitat” (Settings)

Twitter baixa – click per ampliar

Selecciona compte (Account)

Twitter baixa – click per ampliar

Seleccionar el nom i “Tanca la sessió” (Sign Out)

Això esborra les dades de sessió del dispositiu però el compte no s’esborra.

Twitter baixa – click per ampliar

Esborrar el compte
Només es pot fer des de la pàgina web de twitter
Vés a Configuració del Compte (Account Settings) i

Desactivar el meu compte (Deactivate my account), demanarà la contrasenya.

Les dades es guarden 30 dies abans del esborrat definitiu, durant els quals es podrà reactivar el compte.

 

Enllaços relacionats:

 

 

Altres temes dels que parlo:


DevOps o com recuperar la visió global de IS

Cloud computing: Enderrocant 10 mites

Mites sobre Big Data






 

%d bloggers like this: